Novium's personnel on summer holiday!

From next week the staff at Novium will start their summer holidays. The offices are still closed and will continue being until the university opens again in the autumn. 

These are the weeks when we're on holiday:

Jenny: w. 26-32
Julia: w. 27-32
Nadja: w. 26-33
Ellen: w. 27-31

If you have an urgent matter during these months, please contact  novium@novia.fi. We wish you an amazing summer!

English

Personalen gÄr pÄ semester!

Vi nÀrmar oss midsommar och för personalen pÄ Novium betyder det att semestern vÀntar runt hörnet. I och med att kanslierna varit stÀngda redan flera mÄnader Àr förÀndringen för er inte lika stor som tidigare Är. Vi siktar pÄ att öppna kanslierna igen till studiestarten i höst. 

HÀr ser du vilka veckor personalen Àr pÄ semester:

Jenny: v. 26-32
Julia: v. 27-32
Nadja: v. 26-33
Ellen: v. 27-31

Swedish

Resultaten frÄn enkÀten om distansstudier

Tack till alla 431 studerande som deltog i Samoks enkÀt om distansstudier!

Enligt resultaten har studerandes motivation försĂ€mrats samt att mĂ„nga upplever mer stress och sĂ€mre psykisk ork. Å andra sidan rapporterade mĂ„nga om att övergĂ„ngen till distansstudier gĂ„tt relativt bra, teknologin har fungerat samt att kommunikationen löpt pĂ„ bra.

Swedish

Studeranderepresentant sökes till styrelsen för Ab Yrkeshögskolan vid Åbo Akademi!

Vill du sitta med i sjÀlvaste Novias Ab-styrelse? Nu har du din chans! PÄ bolagsstÀmman i juni vÀljs styrelsen för en mandatperiod pÄ ett Är, i styrelsen ska en studeranderepresentant ingÄ och denna representant föreslÄs av Novium.

Swedish

Nu hittar du Novium i Tuudoappen!

Glada nyheter! FrÄn och med idag hittar ni Novium pÄ Tuudo!

Vi har fÄtt en helt egen flik dÀr vi uppdaterar er om senaste nytt. I appen hittar ni ocksÄ en evenemangskalender, kontaktuppgifter och kansliernas öppettider. Ta er gÀrna en titt och ge oss feedback om det Àr nÄgot du tycker saknas.

Swedish

Pages